10 daagse Bidden en vasten

Waar: Thuis

Sta op en bid mee!

Het Bidden en vasten werd voorheen als een bijeenkomst gehouden. Helaas is het deze keer niet mogelijk. Toch gaan wij het evenement doorzetten! Maar dan op een andere manier. Vanaf 21 oktober starten we het bidden en vasten. Dit wordt tien dagen gedaan. In deze dagen willen we bidden voor eensgezindheid tussen de inwoners van Zoetermeer en tussen de kerken van Zoetermeer. Ook willen we bidden betrekking tot het Corona virus. Ervaringen tijdens het evenement kan gedeeld worden op een speciale pagina.

Het evenement kan thuis worden gehouden. Om ieder te bemoedigen tijdens de tien dagen wordt er elke dag een filmpje geplaatst. In dit filmpje wordt door verschillende mensen een overdenking, Bijbeltekst en eventueel gebed gedeeld. Wij hebben al eerder filmpjes geplaatst tijdens het voorheen georganiseerde bidden en vasten. Deze staan nog steeds op ons kanaal!
Ben je zelf niet bekend met het vasten? Wees gerust. We hebben een tof filmpje voor je gemaakt waar het erin wordt uitgelegd. Check onze Youtube kanaal!

Na volhardend hebben gevast en gebeden willen we als Christen opstaan en een doenactie’s houden. Tijdens de dagen bid je mee, wat jij kan betekenen. Laten we dit met elkaar delen. Voor ieder zal het verschillend zijn. Een kaart sturen naar een bejaardentehuis, Bijbelteksten delen, iemand die eenzaam is opbellen.

Heb je vragen over het Bidden en Vasten en wil je meer weten? Stuur een e-mail naar info@atlife.nl

Datum

22 okt 2020 - 31 okt 2020
Ongoing...

Tijd

Gehele dag
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *